MODELCAR.NL

Levering en verzenden

Als onze modelauto's worden met zorg verpakt en verzonden. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over het verzenden van uw bijzondere modelauto. Wij hebben in het verleden vele auto's verzonden en hebben hier ruime ervaring in. Het verzenden blijft natuurlijk altijd op eigen risico.

Verzenden binnen Nederland

Het verzenden van onze modelauto's kost binnen Nederland €6.95. Al onze bestellingen worden verzonden door PostNL en zijn standaard aangetekend verzonden. Hierdoor zijn al onze bestellingen verzekerd tot €500,-.

Verzenden buiten Nederland, maar binnen de Europese Unie

Wij verzenden onze auto's ook naar andere Europese lidstaten. Het verzenden naar België kost bijvoorbeeld €9,- en naar Duitsland kost ook €9,-. De prijzen van prijzen hiervoor worden weergeven tijdens het afrekenenproces. Ook deze modelauto's worden aangetekend verzonden en met een track and trace.

Verzenden buiten Europese Unie

Ook verzenden wij modelauto's naar landen buiten de Europese Unie. Houdt er dan alleen wel rekening mee dat er eventuele kosten in rekening worden gebracht door de douane van het inkomende of uitgaande land. Staat uw land niet in de landenlijst, neem dan contact met ons op en wij zullen het land hier aan toevoegen.