Verzenden en afhalen van uw schaalmodel

Wanneer u een modelauto bij ons bestelt, kunt u kiezen uit verschillende verzendmethoden. Ook is het mogelijk om de modelauto in onze showroom in Deventer op te halen. Hieronder zullen de verzendmethoden verder worden uitgelegd:

Verzenden binnen Nederland

Om te beginnen is het mogelijk om het schaalmodel door ons op te laten sturen. Met alle mogelijke middelen zal de modelauto door ons met zorg verpakt worden, zodat de miniatuurauto in goede staat ontvangen wordt. Het verzenden van het model blijft echter altijd op eigen risico van de koper.

Aangetekend verzenden

Wij verzenden onze modelauto's aangetekend, zodat deze tijdens het verzenden door PostNL tot €500,- verzekerd zijn. Voor het aangetekend verzenden van de modelauto binnen Nederland wordt door ons €6,95 in rekening gebracht.

Standaard verzenden

Indien de klant expliciet geen aangetekende verzending wil, is het mogelijk om de miniatuurauto standaard te verzenden. De modelauto is tijdens het verzenden dan niet verzekerd. Het standaard verzenden van een schaalmodel wordt echter niet door ons aangeraden.

Verzenden naar Buitenland

Wij verzenden ook onze miniatuurauto's naar België en Duitsland. Het verzenden van een modelauto naar België kost €12.50. De verzending naar België duurt meestal twee werkdagen. Het standaard verzenden van de modelauto naar Duitsland kost €12,50. Internationale bestellingen zijn niet te retourneren.

Modelauto ophalen in onze showroom

Ook is het mogelijk om ervoor te kiezen om de bestelde modelauto op te halen in onze showroom in Deventer. Op deze manier vermijdt u het risico van het verzenden en kunt u de modelauto volledig controleren voordat u de koop sluit. Indien u het schaalmodel in onze showroom wilt ophalen, dient u hiervoor van te voren een afspraak te maken. De showroom is namelijk alleen op afspraak geopend.

Meer informatie over Modelcar.nl