Meer informatie over Modelcar.nl

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop- en inkoop van high-end modelauto's van bekende modelauto fabrikanten. Bij ons vindt u miniatuurauto's die bij de reguliere winkels uitverkocht zijn. Naast ons Nederlandstalige website hebben we ook een Engelstalige website namelijk Modelcar.com. Het kopen van modelauto's bij ons heeft een aantal grote voordelen:

1. Groot assortiment

Ons assortiment bestaat uit een uniek aanbod van high-end schaalmodellen. De miniatuurauto's die wij aanbieden zijn vaak al jaren uitverkocht andere (web)winkel. Wij zijn één van de weinige webwinkels die deze modelauto's nog kan leveren.

2. Jaren ervaring

In het verkopen van modelauto's hebben wij al veel jaren ervaring. Veel tevreden klanten zijn u voorgegaan. Wij weten op welke punten er gelet moet worden tijdens de verkoop en het verzenden van uw modelauto.

3. Betrouwbaar en veilig

Wij zijn een betrouwbare webwinkel waarbij u met vertrouwen een modelauto kunt kopen. Niet voor niets hebben hebben wij veel terugkerende klanten die erg tevreden zijn over de diensten en producten van ons. Daarnaast kunt veilig bij ons uw miniatuurauto bij ons betalen met iDeal en creditcard.

4. Persoonlijk en service gericht

Bij ons staat een persoonlijke benadering bij de verkoop van de modelauto's centraal. De klant staat bij ons in het middelpunt en er wordt alles aan gedaan om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

5. Alle modelauto's zijn op voorraad

Alle schaalmodellen die wij aanbieden zijn direct uit voorraad leverbaar of er moet specifiek bij het model vermeld worden dat het model uitverkocht is.

6. Veilig verzenden

Wanneer u via ons een miniatuurauto koopt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de verzending van de modelauto. Wij hebben een ruime ervaring opgebouwd met het veilig verzenden van miniatuurauto's. Ook worden onze modelauto's aangetekend verzonden (of anders indien overeengekomen met de klant) en zijn daardoor tijdens het verzenden door PostNL tot €500,- verzekerd. Het verzenden blijft echter altijd op risico van de klant.

Meer informatie over Modelcar.nl