Inkoop van modelauto collecties

Om uw modelauto's te verkopen dient u het onderstaande formulier in te vullen. U zult binnen 2 a 3 uur een reactie terug kunnen verwachten.

Contact

Verkopen van uw modelauto collectie of modelauto verzameling

Naast dat wij modelauto's verkopen, kopen wij ook miniatuurauto's in. Verzamelaars kunnen daarom bij ons terecht om hun modelautocollectie te verkopen. Wij kopen zowel kleine als grote verzamelingen in.

Welke modelauto's kopen wij in?

Wij kopen alleen modelauto's in de schaal 1:18, 1:43 en 1:12 van de merken Kyosho, AutoArt, Otto mobile, CMC, BBR, Minichamps, Spark, Hot Wheels of GT-spirit in. Daarnaast dienen de modelauto's in goede staat te verkeren en het liefst in de originele doos (OVP). Modelauto's met schade of zonder de originele doos kunt u ook aanbieden, maar de prijs die u hiervoor krijgt zal lager liggen. Let op! Wij kopen geen modelauto's van de merken Bburago en Maisto in.

Wilt u uw modelauto collectie verkopen?

Wilt uw miniatuurauto collectie verkopen, vul dan het bovenstaande formulier in. Het verkopen van uw modelauto collectie aan ons heeft een aantal grote voordelen:

1. Marktconforme prijs voor uw modelauto's

U krijgt een marktconforme prijs voor de modelauto's die u aan ons verkoopt. De prijs die wij voor de modelauto's betalen, is afhankelijk van de staat, de zeldzaamheid, populariteit en de aanwezigheid van de doos (OVP). Houdt er bij de verkoop van uw modelauto verzameling wel rekening mee dat wij een totaalprijs geven voor de gehele verzameling. Hierdoor kan de prijs per modelauto lager liggen dan wanneer de schaalmodellen individueel worden verkocht.

2. Direct uw geld

Indien wij met u een akkoord bereiken over de verkoop van uw modelauto verzameling, ontvangt u, na ontvangst van de modelauto's door ons, direct uw geld. U heeft meteen het gehele bedrag waardoor u niet alle modelauto's afzonderlijk hoeft te verkopen. Dit bespaart u veel tijd en het risico welke de verkoop van modelauto's met zich meebrengt.

3. De miniatuurauto collectie verzameling kan bij u worden opgehaald

Indien u uw modelautocollectie bij ons wilt verkopen, is het mogelijk dat wij de modelauto's komen ophalen. Vooraf moet er echter wel een akkoord zijn over de verkoopprijs van de modelauto collectie.

4. Wij kopen ook grote modelautocollecties

Het inkopen van grote collecties is voor ons geen probleem. Wij nemen graag uw gehele modelauto collectie over. U ontvangt direct het afgesproken bedrag voor de gehele collectie.