Modelauto

In onze webshop bieden wij uitsluitend exclusieve modelauto's aan. De modelauto's zijn veelal uitverkocht bij andere webwinkels. Bij ons zijn deze modelauto's echter direct uit voorraad leverbaar. Wij hebben een groot assortiment 1:18 en 1:43 modelauto's.

Uitsluitend de beste kwaliteit modelauto's

De modelauto's, die wij aanbieden, zijn van hoge kwaliteit en gedetailleerd; dichter bij het origineel zult u niet komen. U zult verbaasd staan over de mate van detaillering van het schaalmodel. De meeste miniatuurauto's, die wij aanbieden, hebben bijvoorbeeld vloedbedekking en sommige van de miniatuurauto's hebben zelfs echt leren bekleding.

Modelcar.nl is het adres voor uw modelauto's

In onze webwinkel kunt u met een gerust hard uw modelauto's kopen. In onze webshop kunt u veilig uw schaalmodel betalen met meest gebruikte betaalmethode. Daarnaast zijn al onze modelauto's direct uit voorraad leverbaar. Indien u een modelauto voor 17:00 besteld heeft u deze de volgende dag in huis. Tot slot zorgen wij ervoor dat onze modelauto's goed verpakt verstuurd worden, zodat u uw modelauto veilig thuis ontvangt.